Ταύρος

Τα αγαπημένα χρώματα των Ταύρων.

Χρώματα που ταιριάζουν στη ψυχοσύνθεση και την ασφάλεια ενός Ταύρου είναι ότι σχετίζετε με τη γη. Ο Ταύρος εμπνέεται από τη φύση έτσι οι σκούρες και ανοικτές αποχρώσεις του πράσινου που δηλώνουν ένα χαλαρό και άκρως ευχάριστο χαρακτήρα που κερδίζει τις εντυπώσεις, το μπλε που δίνει ηρεμία και επικέντρωση, το καφέ να υπενθυμίσει τη γείωση με τη Γη και να εμπνεύσει την καλλιτεχνική δημιουργικότητα, όπως και το ροζ που οι ποιο ευαίσθητες Ταυρίνες το προτιμούν.

Κυβερνήτης στο ζώδιο του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, βρίσκεται στο 2ο οίκο στον αστρολογικό χάρτη.

Με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο, η ομορφιά παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη ζωή του Ταύρου.


Χειροποίητο βραχιόλι aventurin πράσινο χρώμα με χάντρες από ημιπολύτιμο λίθο αβεντουρίνη και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Aventurin

Χειροποίητο βραχιόλι Ζάκυνθος με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Zakynthos

Χειροποίητο βραχιόλι Black Diamond με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Black Diamond

Ο Ταύρος (♉) είναι αστρολογικό ζώδιο, το οποίο θεωρείται το 2ο ζώδιο και συνδέεται με τον αστερισμό του Ταύρου. Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, ο Ταύρος καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από 21 Απριλίου μέχρι 20 Μαΐου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από 16 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

Το ζώδιο απέναντι από τον Ταύρο είναι ο Σκορπιός.

Στοιχείο: Γη

Μυθολογία

Ως σύμβολο, ο αστερισμός του Ταύρου παριστάνει το λευκό Ταύρο που βοήθησε το Δια να αρπάξει τη νεαρή Ευρώπη που έπαιζε με τις φίλες της στις ακτές της πατρίδας της Φοινίκης- και να τη μεταφέρει στην Κρήτη. Σε μία άλλη εκδοχή, ο ίδιος ο Δίας μεταμορφώθηκε σε Ταύρο, για να αρπάξει την όμορφη Ευρώπη.

Πηγή Βικιπαίδεια