Παρθένος

Τα αγαπημένα χρώματα του Παρθένου.

α χρώματα του Παρθένου είναι τα γήινα, δηλαδή το καφέ, το μπεζ και το πράσινο, ιδίως το χακί, που συμβολίζουν τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την ήρεμη δύναμη. Ένα άλλο χρώμα που συνδέεται με αυτό το ζώδιο είναι το ναυτικό μπλε, που επίσης δημιουργεί σιγουριά και ηρεμία, ενώ εκπροσωπεί και την αξιοπρέπεια, κάτι στο οποίο ο Παρθένος δίνει μεγάλη σημασία. Το πράσινο και το μπλε καταπραΰνουν το άγχος και τονώνουν το νευρικό σύστημα σε δύσκολες περιόδους, βοηθώντας να επανακτήσει κανείς την ψυχραιμία του.

Άλλο ένα χρώμα που θεωρείται αντιπροσωπευτικό για αυτό το ζώδιο είναι το γκρι, που συμβολίζει την προσαρμοστικότητα, την ευελιξία και τη διακριτική καλαισθησία.

Πηγή astrologos.gr

Χειροποίητο Βραχιόλι Aventurin

Χειροποίητο βραχιόλι με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Red Eyes

Χειροποίητο βραχιόλι Πυρωμένη λάβα με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Πυρωμένη Λάβα

Χειροποίητο βραχιόλι με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Mykonos


Η Παρθένος (♍) είναι αστρολογικό ζώδιο, το οποίο συνδέεται με τον αστερισμό της Παρθένου. Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, η Παρθένος καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από 24[1][2] Αυγούστου μέχρι 23 Σεπτεμβρίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από 16 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου. Το ζώδιο απέναντι από την Παρθένο είναι οι Ιχθείς.

Κατά την Ελληνική Μυθολογία το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζει την Περσεφόνη, την κόρη του Δία και της Δήμητρας.

Πηγή Βικιπαίδεια