Καρκίνος

Τα αγαπημένα χρώματα των Καρκίνων.

Με κυβερνήτη την Σελήνη, λευκό, γκρίζο, ασημί και περλέ είναι τα αγαπημένα χρώματα των Καρκίνων.

Λευκό, δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης, το γκρι ένα πολυδιάστατο χρώμα που είναι διακριτικό και ελαφρώς μυστηριώδες, οι Καρκίνοι επίσης έχουν αγάπη για τα χρώματα που αντανακλούν, το ασημί συνδέει το παρόν με το παρελθόν και το λευκό του μαργαριταριού είναι εκείνο που εκπροσωπεί καλύτερα τη λάμψη του φεγγαριού.

Επίσης στον Καρκίνο ταιριάζει και το βαθύ μπλε, είναι η συναισθηματικη βαθιά θάλασσα που βυθίζεται αυτό το ζώδιο που για στοιχείο του έχει το νερό, όπως επίσης και το βιολετί, βοηθά στην αναζωογόνηση των τσάκρας.

Χειροποίητο Βραχιόλι Black Diamond

Χειροποίητο βραχιόλι με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Red Eyes

Χειροποίητο Βραχιόλι Γαλαξίας

Χειροποίητο βραχιόλι με χάντρες από κρυσταλλα Swarovski και κουμπώματα από ασήμι κοσμήματα Nikolas

Χειροποίητο Βραχιόλι Mykonos

Ο Καρκίνος (♋) είναι αστρολογικό ζώδιο, το οποίο θεωρείται το 5ο καλύτερο ζώδιο και συνδέεται με τον αστερισμό του Καρκίνου. Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, ο Καρκίνος καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από 22 Ιουνίου μέχρι 22 Ιουλίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από 16 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου. Το ζώδιο απέναντι από τον Καρκίνο είναι ο Αιγόκερως.


Μυθολογία

Κατά την Ελληνική Μυθολογία, ο Καρκίνος είχε σταλεί από τη θεά Ήρα στην προστατευόμενη της Λερναία Ύδρα, ως βοηθός της εναντίον του Ηρακλή. Έτσι, ο παμμεγέθης Καρκίνος παρενοχλούσε τον Ηρακλή κατά τη φοβερή του μάχη εναντίον της Ύδρας,


Πηγή Βικιπαίδεια