Σχετικά με τα Κοσμήματα Nikolas Jewelry

Στην Όμορφη Ελλάδα, Δημιουργούμε, Χειροποίητα Ελληνικά Όμορφα Λαμπερά Κοσμήματα, με Ημιπολύτιμους Λίθους, Swarovski Κρυστάλλους και Preciosa όπως και με στοιχεία από τα περίφημα φυσητά γυαλιά Murano.

Όλα ξεχωρίζουν, με την εμφάνισή τους, τη μοναδικότητά τους, την υψηλή ακρίβεια, την εξαιρετική λαμπρότητα, διαχρονικότητα και βιωσιμότητα τους.

Κατασκευάζουμε Χειροποίητα Κοσμήματα με Ημιπολύτιμους Λίθους, όπου η φυσική τους θεραπευτική δύναμη, χαρίζει ίαση και ισορροπία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και οι αλυσίδες τα κουμπώματα και τα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία είναι από χρυσό Gold Filled 14K ή Ασήμι S925.

Στο δέσιμο των συγκεκριμένων κοσμημάτων, χρησιμοποιούνται νήματα από ατσάλι, χρυσό Gold Filled 14K ή Ασήμι S925.

Το Σεπτέμβριο του 2020 δημιουργήσαμε τη οικονομική σειρά eco, χωρίς κουμπώματα αυξομειούμενα από 40cm ως 70cm, χρησιμοποιήθηκε συνθετικό κορδόνι snake και βαμβακερό waxed με Ζαμάκ, ορειχάλκινα στοιχεία, ημιπολύτιμες πέτρες, Murano glass.

Τα Κοσμήματα μας είναι άριστης ποιότητας και ελέγχονται διεξοδικά κατά την ώρα την κατασκευής, δημιουργούμε άρτια, ωραία, λαμπερά, Ελληνικά Κοσμήματα!

Τα Κοσμήματα Nikolas Jewelry ξεκίνησαν από την αγάπη μας για το ωραίο, τη λάμψη, το φωτεινό και με αυτό ως ορίζοντα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τη δικιά μας πινελιά, στην oμορφιά!

Nikolas Jewelry προσθέτει λάμψη στη γοητεία την ιδιαίτερη δύναμη που έχει η ακτινοβολία και η χάρη της ομορφιάς!

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο μας NikolasJewelry.com