Nikolas Jewelry

Nikolas Jewelry προσθέτει refulgēre στη γοητεία, την ιδιαίτερη δύναμη που έχει η ακτινοβολία και η χάρη της ομορφιάς!

Χειροποίητο Βραχιόλι Easter in Corfu

Χειροποίητο Βραχιόλι Zakynthos

Χειροποίητο Βραχιόλι Mykonos

Χειροποίητο Βραχιόλι Santorini Volcano

Χειροποίητο Βραχιόλι Galaxy

Χειροποίητο Βραχιόλι Calcined Lava

Χειροποίητο Βραχιόλι Black Diamond

Χειροποίητο Βραχιόλι Red Eyes

Χειροποίητο Βραχιόλι Silk

Χειροποίητο Βραχιόλι Aegean

Χειροποίητο Βραχιόλι Catwoman

Χειροποίητο Βραχιόλι Carnelian

Χειροποίητο Βραχιόλι Aventurin

Χειροποίητο Βραχιόλι Black Onyx

Τα κοσμήματα μας είναι πιο λαμπερά και πιο φωτεινά από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που προσπαθούμε να τα παρουσιάσουμε. Φορέστε και θα δείτε πραγματικά τη λάμψη τους! θα μπορείτε να θαυμάσετε το refulgēre!

Χειροποίητα Κοσμήματα με Ημιπολύτιμους Λίθους, όπου η φυσική τους θεραπευτική δύναμη, χαρίζει ίαση και ισορροπία. Επίσης χρησιμοποιούμε Αυθεντικούς Κρυστάλλους, Swarovski, Preciosa και με στοιχεία από τα περίφημα φυσητά γυαλιά Murano. Όλα ξεχωρίζουν, με την εμφάνισή τους, τη μοναδικότητά τους, την υψηλή ακρίβεια, την εξαιρετική λαμπρότητα, διαχρονικότητα και βιωσιμότητα τους.

Περισσότερα από 120 χρόνια, η κρύσταλλα Swarovski κόβει κρυστάλλους με απόλυτη ακρίβεια.

Μόνο τα καλύτερα υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή κρυστάλλων Swarovski.

Από το 1895 ήταν ο πρώτος που παράγει τον καλύτερο κρύσταλλο που λάμπει όπως τα διαμάντια.

Από τότε, η Swarovski έχει επανειλημμένα επιτύχει νέες ανακάλυψης στην κρυσταλλική βιομηχανία: Ένα παράδειγμα είναι το Platinum Pro Similisation, το οποίο καθιστά τα κρύσταλλα Swarovski ανθεκτικά σε περιβαλλοντικές και μηχανικές επιρροές.

Αυτό εγγυάται την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή λαμπρότητα των πετρών Swarovski.


Αρμονικά συνδυάζει για πέντε αιώνες την αρχαία παράδοση με τις πιο καινοτόμες νέες τεχνολογίες, δημιουργεί κρυστάλλους, νανογέφυρες και ζιρκόνια απαράμιλλης ποιότητας.

Η τοπική άμμος στην Κοιλάδα κρυστάλλων της Βοημίας, είναι μοναδική, τα συνθετικά πολύτιμα διαμάντια Preciosa είναι σχεδόν, διακριτά από τα φυσικά αντίστοιχά τους.

Το 1743 Τσέχοι τεχνίτες δημιούργησαν έναν θαυμάσιο πολυέλαιο προς τιμήν της στέψης της αυτοκράτειρας Μαρία Τερέζα.

Η ανάπτυξη κοσμημάτων και εταιρειών γυαλιών, οι οποίες δημιουργήθηκαν και ευημέρησαν στη Βόρεια Βοημία στις αρχές του 19ου αιώνα, διακόπηκαν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1945 συγχωνεύθηκαν τα επτά κύρια κρύσταλλα και 18 μικρές επιχειρήσεις μέσα και γύρω από τη Jablonec nad Nisou, σχηματίζοντας την εταιρεία Preciosa. Η Preciosa ιδρύθηκε επίσημα στις 10 Απριλίου 1948

Για αιώνες το Μουράνο έχει διατηρήσει την τέχνη του γυαλιού με ζήλια και ζήλο, στο σημείο που στην αρχαία Δημοκρατία της Βενετίας Serenissima, κανείς δεν είχε το δικαίωμα να εγκαταλείψει το νησί Murano χωρίς επίσημη άδεια.

Οι Βενετοί υαλουργοί ανέπτυξαν μυστικές συνταγές και μεθόδους για την κατασκευή γυαλιού. Παράδοσή του έχει παραδοθεί από γενιά σε γενιά εδώ και αιώνες, από τον Δάσκαλο μέχρι το «γκαρζόνετο», ο πατέρας με τον γιο.

Απόσπασμα από ένα ποίημα για την περιγραφή του γυαλιού Murano, από το βιβλίο "Il Fuoco" του ποιητή Gabriele D'Annunzio

"Οι ανθρώπινες χειρονομίες ήταν εξαιρετικά ευέλικτες και ελαφριές γύρω από τα κομψά πλάσματα της φωτιάς, του φυσήματος και του σιδήρου, σαν τις χειρονομίες ενός σιωπηλού χορού."